A weboldal cookiekat használ a felhasználói élmény növeléséhez. Ön elfogadhatja, vagy szerkesztheti, milyen típusú cookiek használatát engedélyezi. További információkat adatvédelmi tájékoztatónkban talál, melyet itt érhet el.
Termékek Menü

termékoldali felső csík

MEGLEPI AJÁNDÉK MINDEN VÁSÁRLÁSHOZ -   100% DISZKRÉCIÓ -  OLCSÓ SZÁLLÍTÁS 990 FT-TÓL, 17.500 FT FELETT INGYENES -  VILLÁMGYORS KISZÁLLÍTÁS RAKTÁRRÓL 1-2 MUNKANAP

 

Termék összehasonlító

Loading...

Visszaküldési információk 2018

VISSZAKÜLDÉSI INFORMÁCIÓ

Vissza szeretne küldeni egy terméket? Mielőtt ezt megtenné, kérjük, először tájékozódjon az elállás feltételeiről Üzletszabályzatunkban a 10-es pont alatt, ezt követően kövesse az alábbi lépéseket, a megrendelt termékek kézhez vétele utáni 14 naptári napon belül.

  • Tájékoztatjuk, hogy a termék kézhezvételétől számított 14 napon belül lehetősége van a vásárlástól írásban elállni, akár indoklás nélkül is az ÁSZF-ben foglaltak szerint. Ehhez kérjük, juttassa el hozzánk az ELÁLLÁSI NYILATKOZAT - ot, hiánytalanul kitöltve.  Kérjük ne feledje megírni nekünk azt a számlaszámot, a számlatulajdonos nevével együtt, ahová a visszatérítést kéri. A nyilatkozatot többféle módon is visszaküldheti hozzánk, vissza scannelve Email mellékleteként az info@csabits.com címre, illetve postai úton, a Szolgáltató székhelyére címezve (9700. Szombathely Saághy István u. 8.) A visszaküldésre szánt terméket lehetőleg az elállási nyilatkozat beérkezésének Szolgáltató általi visszaigazolása után indítsa el. A nyilatkozat beérkezésekor Szolgáltató minden esetben felveszi a kapcsolatot a vásárlóval, további tájékoztatást nyújtva az elállás részleteiről. 

  • A terméket eredeti, új állapotában, sértetlen csomagolásban, helyükön lévő címkéivel, egyéb tartozékaival együtt szükséges visszaküldeni. Különösen fontos, hogy a terméken lévő címkéket és etiketteket ne vágja le és ne távolítsa el, a higiéniai termékek belső védőcsomagolását ne távolítsa el, mert a termékcímkék., illetve a védőcsomagolás eltávolítása miatt az Áruház megtagadhatja az elállási jog gyakorlását azzal, hogy a termékeket nem tudja új termékként értékesíteni, és ezzel veszélyeztetheti a fogyasztók egészségét. Különösen igaz ez a védőcsomagolással ellátott fehérneműkre, melyek közvetlenül a bőrrel érintkeznek, melyek a hatályos fogyasztóvédelmi törvény szerint is kivételt képeznek az elállási jog gyakorlása során. 

  • A termékek vételárát legkésőbb az elállást követő 14 napon belül banki utalással visszatérítjük,  amint beérkezett a visszaküldött termék hozzánk, és meggyőződtünk róla, hogy megfelel az elállás feltételeinek. Az utánvétes kezelési költség nem képezi részét a vételárnak, így az nem kerül visszatérítésre. Az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatosan felmerült költségeket Ön viseli, valamint az esetlegesen felmerülő, az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő károkat is köteles megtéríteni.​

  • A hozzánk utánvéttel visszaküldött csomagokat nem áll módunkban átvenni. Kérjük, hogy normál postai illetve futárszolgálat által kézbesített csomagként juttassák vissza csomagjaikat. A további részletekért nézze meg az ÁSZF-et, illetve forduljon ügyfél szolgálatunkhoz. Köszönjük.

  •  Kérjük, vegye figyelembe, hogy a visszaküldött terméket csak az eredeti csomagolásában, sérülés, és szennyeződésmentes állapotában, meglévő címkéivel együtt, használat nyomai nélkül, bontatlan védőcsomagolásban, új állapotában tudjuk elfogadni.

  • Küldje a csomagot az áruházat üzemeltető Joszkin Ágnes E.V. címére (9700. Szombathely, Saághy István u. 8.) bármelyik futárszolgálattal, vagy postával. A csomag megérkezéséről e-mailben tájékoztatjuk. Az Ön által visszaküldött csomag sértetlenségét és tartalmát ellenőrizzük, majd küldünk egy újabb e-mailt a visszaküldés részleteiről: termék neve, termékek mennyisége, bankszámlaszám. Kérjük, ne feledje ellenőrizni az email-ben található adatokat! A termék árának visszautalása az elállást követő 14 napon belül megtörténik, miután a termék visszaérkezett hozzánk.

Ha a visszaküldéssel kapcsolatban bármilyen kérdése vagy észrevétele van, kérjük lépjen velünk kapcsolatba.

email: info@csabits.com

telefon: 0630 430 0806