A weboldal cookiekat használ a felhasználói élmény növeléséhez. Ön elfogadhatja, vagy szerkesztheti, milyen típusú cookiek használatát engedélyezi. További információkat adatvédelmi tájékoztatónkban talál, melyet itt érhet el.  www.csabits.com/adatvedelmi-tajekoztato-2018

Termékek Menü

termékoldali felső csík

MEGLEPI AJÁNDÉK MINDEN VÁSÁRLÁSHOZ -   100% DISZKRÉCIÓ -  OLCSÓ SZÁLLÍTÁS 990 FT-TÓL, 17.500 FT FELETT INGYENES -  VILLÁMGYORS KISZÁLLÍTÁS RAKTÁRRÓL 1-2 MUNKANAP

 

Éppen itt jársz: Kezdőlap >

Obsessive

Termék összehasonlító

Loading...

Obsessive

Az  Obsessive  közel 10 év alatt vezető helyre küzdötte fel magát a  nemzetközi erotikus fehérnemű gyártók között,  és számos szakmai díjat és elismerést söpör be évről évre.
fehérneműk  minősége kifogástalan, a cég jelentős összegeket költ a márka népszerűsítésére is (divatbemutatók, tv műsorok, sport rendezvények), a  több száz erotikus fehérnemű, erotikus jelmez modellel  minden korosztály megtalálja a neki valót, szín és formagazdagságuk is kiemeli őket a többi gyártó közül, hiszen kollekcióikban, a fekete a fehér és a piros alapszíneken kívül gyakran nyúlnak a divatos trendek színeihez is.

Az évente többször megújuló fehérnemű választék megunhatatlan, mindig képesek újítani, és újra és újra elvarázsolni a szexi, különleges és minőségi fehérneműk szerelmeseit. A méret pontosság kiváló, a koncepció pedig diktálja a trendet. Az Obsessive minden alkatra gondol, ezért minden korosztály és hölgytípus talál alkatának és beállítottságának, színben, fazonban és méretben  megfelelő fehérneműt.

A termékek csomagolása is osztályon felüli, a cég nemrég váltott, és a szép csomagolást még szebbé és igényesebbé varázsolta. Válassza bátran az Obsessive modelljeit és garantáltan nem éri csalódás!

Rendezés: